Channeling

                                              
                                              SITE COMPLET AICI   www.hristianus.net           
MESAJE CHANNELING


Se poate spune că omenirea a fost dintotdeauna fascinată de modalităţile inedite de transmitere a informaţiei.
Channelingul este o stare prin care omul primeşte acces la informaţia subtilă, informaţie pe care o poate transpune în text scris, o poate asculta sau exprima prin viu grai.
Accesul la informaţie a fascinat dintotdeauna.
Felul în care am eu acces este şi el special. Starea de channeling în care intru la cerere îmi dă şansa intrării în câmpul informaţional din care primesc informaţia pe care o pot transpune pe hârtie, auzi sau exprima prin viu grai.
Pentru că în această seţiune a sitului veţi avea acces la mesaje channeling scrise, video, audio în mare parte gratuite sper să vă fie de folos în aflarea unor informaţii primite prin mine.
Cum lumea este în schimbare, pot spune că fiecare căutător de Dumnezeu are acces la o parte din informaţie. Pe pământ este aşteptată apocalipsa deşi fiecare o înţelege şi o aşteaptă înfelul lui. Eu cred că apocalipsa este în desfăşurare şi că de fapt participăm cu toţii la ea din ipostaza pe care am ales-o ca simpli observatori sau ca oameni activi care se schimbă pe ei pentru a participa la schimbarea întregii lumi. Mesajele primite de mine prin grai sunt destul de elocvente pentru că sunt, unele din ele efectul unor trăiri în rugăciune.
După cum veţi observa mesajele transmise prin voce vorbesc despre a doua venire a lui Iisus, despre o lume nouă din care întunericul va dispărea. Eu, ca participantă la acest demers pot spune că sunt doar instrument de manifestare a puterilor divine. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic ci numai să dau lumii ceea ce curge prin mine. Cât de autentice sunt aceste mesaje doar timpul o va putea dovedi, deşi orice moment viitor îşi poate schimba configurarea în funcţie de acţiunile prezente. Ceea ce pot să vă spun este că toate aceste trăiri m-au ajutat să înţeleg cât de departe pot fi oamenii de trăirea autentică, de puterea luminii divine.
Lumina dinlăuntrul meu la unirea cu cea din afara mea ce este coborâtă îmi crează nu numai o stare specială ci şi o mişcare necontrolabilă a trupului. Veţi observa la mesajele preluate în afara rugăciunii la cerere că acestea încep să curgă numai după o respiraţie profundă. Acela este momentul impactului interior cu puterea duhului luminii.
Nu am de gând să vă povestesc aici ce trăiesc pentru că nu pot explica nimic. Ceea ce vă pot spune este că totul se întâmplă simplu, ca şi cum mintea mea, vocea mea, gândul meu ar fi ale luminii divine şi nu ale mele.
De ce nu am nici o îndoială că totul e de la El? Din multe motive foarte simple. Toţi cei ce mă cunosc şi sunt preoţi sau oameni obişnuiţi văzători în duh au văzut puterea luminii ce curge prin mine în momentul manifestării mesajului. În plus, testul adevărului kinesiologic care din punctul meu de vedere este imbatabil dă acelaşi răspuns, totul este de la Tatăl.
Ce se va întâmpla în viitor eu, Felicia nu ştiu şi cred că numai Tatăl ştie. Eu primesc informaţii pe care nu le cunosc şi care şi pe mine mă şochează. Pot spune că de dragul a ceea ce sunt prin puterea luminii şi a ceea ce ştiu că trebuie să fac, în această secţiune veţi găsi mesajele primite prin channeling pe care sper să le ascultaţi cu atenţie. Gândirea mea nu poate concepe nimic din ceea ce vocea mea spune la fel cum condeiul meu nu se poate mişca cu viteza cu care o face când preiau mesajele prin scris. Toate mesajele din această secţiune sper să vă fie de folos în luarea unor decizii importante pentru propria viaţă. Ce veţi putea găsi aici vă puteţi întreba. Aici veţi putea găsi mesaje noi în fiecare lună şi când situaţiile o vor cere, mai des. Ne putem întâlni pe TV online, puteţi comenta pe chat, puteţi pune întrebări prin e-mail. Eu vă aştept cu drag şi sper să vă fie de folos ceea ce eu trăiesc cu bucurie şi pace.
Regăsirea puterii lăuntrice este singura salvare. Fără recunoaşterea Tatălui şi a Fiului Lui cu certitudine viaţa planetei poate fi compromisă. Dacă Tatăl vrea ca noi, cei treziţi să creem o lume nouă atunci trebuie să punem umărul pentru construirea ei. Cei ce au îndoieli despre capaităţile lor spirituale le pot elimina prin meditaţie şi rugăciune. TV online vă va oferi multe soluţii inedite, toate creaţiile mele vă invită la meditaţie şi rugăciune.
Secţiunea aceasta a sitului este inedită prin modul de exprimare a adevărurilor primite. Comentariile le aştept pe site şi e-mail.


  

VIDEO CĂRŢI


Veţi avea ocazia să achiziţionaţi şi creaţii inedite – cărţi video primite prin channeling conştient.
Având în vedere că trăiesc din 2006 acest dar divin pot spune cu certitudine că este foarte special. Cum vine informaţia este greu de explicat, ceri ceva şi primeşti răspuns.
Cu certitudine aceste cărţi video sunt speciale, poate unice ca mod de exprimare. Eu sunt reporterul şi tot eu cel prin care vine răspunsul.
Veţi observa că după încheierea întrebării răspunsul curge prin mine după o respiraţie profundă. Nu vă pot explica această trăire, pot numai să vă spun că o am şi că prin ea se exprimă adevăruri profunde pe care eu cu mintea mea le cunosc doar parţial sau deloc. Cele mai importante aspecte ale acestei trăiri sunt cele legate de vibraţiile emise în timpul răspunsului prin channeling. Dacă veţi fi calmi şi liniştiţi veţi percepe vibraţia emisă în timpul channelingului care a rămas înregistrată pe suport şi care se retransmite.
Emisia de vibraţii în timpul channelingului nu este voia sau puterea mea ci puterea şi harul transmise prin mine. Nu doresc să credeţi că vreau să mă explic pentru că nici nu pot şi cred că nici nu trebuie. Eu nu doresc să demonstrez nimănui nimic. Nu am nevoie de nici o recunoaştere, eu doar dăruiesc lumii ceea ce creez. Cine vrea să folosească aceste informaţii pentru binele lui şi al celor dragi lui o va face, cine nu, nu.
Primele mele creaţii video şi audio sunt destul de speciale:
- Împărăţia lăuntrică – dialog cu Dumnezeu;
- De vorbă cu Hristos – dialog cu Iisus Hristos;
- Grădina Maicii Domnului – dialog cu Maica Domnului.
Aceste prime creaţii sunt inedite prin modul de exprimare şi prin informaţie. Evident că vor urma şi altele.
Am nevoie de semnale de la cei care le vor vedea sau auzi pentru a continua acest mod de creaţie.
Cine poate începe să asculte glasul luminii lăuntrice poate crede în autenticitatea mesajului, cine nu e pe cărare nu va crede în nimic. Ceea ce este însă cert este că eu nu aş putea vorbi cu coerenţa şi fluenţa cu care vorbesc oricât de bună actriţă aş fi.
Dacă aceste creaţii vă ajută să fiţi mai luminaţi, mai calmi, mai credincioşi, atunci atât eu cât şi colaboratorii mei vom fi fericiţi.
Tatăl dă haruri unor oameni pentru a-i impresiona pe cei ce au îndoieli şi a-i aduce pe cărare. Harurile aparţin Tatălui şi sunt pentru a-L sluji pe El şi pe cei ce-L caută.
Eu sunt slujbaş în slujba Lui, apostol al Fiului Lui şi dăruiesc lumii ceea ce primesc.
Cine cere poate primi, celui care bate I se poate deschide. Doar cine crede poate ajunge la întreg, la puterea exprimată a eului divin.
Eu nu am luptat pentru ceea ce am, nu am căutat, nu m-am chinuit să obţin. Am primit pur şi simplu fără efort, fără caznă deşi lecţiile de viaţă prin care am trecut au fost uneori dure sau foarte dure, am rămas puternică în credinţa. Cred că ceva din ceea ce am făcut şi fac este pe placul Tatălui, pentru care mi-a dat atâtea daruri. Eu respect ceea ce primesc, mă respect şi pe mine ca purtător de har şi lumină dar nu mă slăvesc pentru că nu vreau să intru în slava mea.
Puteţi procura oricare din aceste creaţii sau pe toate, voi alegeţi, eu vi le dăruiesc.
Împărăţia lăuntrică
Această creaţie inedită este un dialog dintre mine şi Tatăl Ceresc. Ea vă poate fi de folos tuturor celor ce aveţi căutări spirituale.
Cu certitudine Împărăţia Tatălui, Fiului şi Duhului Sfânt este prezentă în noi toţi. Cei care o caută şi mai au nevoie de certitudini sau de îndrumări vor recunoaşte mesajul Tatălui. Ceilalţi nu au nici motive să asculte, să vadă sau să citească această creaţie.
Eu sunt un om ce a întâlnit puterea Creaţiei şi o şi exprimă. Nu vă cer nimic, nu am nevoie de mulţumiri sau de pietre dar sunteţi liberi să credeţi ce vreţi, să aruncaţi în mine cu pietre sau cu flori. Ceea ce pot spune este că sunt fericită că pot avea acest dialog şi că pot lăsa lumii această moştenire.
Vă doresc să întelegeti si să trăiţi mesajul.
De vorbă cu Hristos

Ceea ce doresc să vă spun despre această creaţie este că nu-mi aparţine cid oar că a venit prin vocea mea pentru că aşa am lăsat să se întâmple.
Christosul din fiinţa mea a transmis un mesaj către Christosul din fiecare din voi. Dacă veţi recunoaşte vocea Fiului Tatălui din Ceruri veţi putea trăi mesajul, dacă nu, puteţi trăi în continuare departe de puterea harului divin.
Lupta pentru luminarea lăuntrică începe cu întâlnirea cu Christos, El fiind nu numai Fiul Tatălui Ceresc ci şi modul în care prin Lumina Duhului Sfânt Tatăl săvârşeşte miracole în viaţa oamenilor.
Întâlnirea cu Fiul Tatălui ne poate duce la El şi ne poate dărui şanse ale împlinirii vieţii noastre pământene în adevăratul sens al cuvântului.
Glasul Christosului launtric ne îndeamnă mereu la iubire.
Putem folosi acest mesaj spre înălţarea noastră a tuturor.


 

                              


Grădina Maicii Domnului
Maica Domnului este foarte iubită de pământeni dar destul de greu înţeleasă şi auzită.
Această creaţie sper să ajute mulţi oameni să se apropie de Măicuţa şi să trăiască mai aproape de Măicuţa Domnului bucuriile înalte ale credinţei trăite.
Măicuţa poate duce rugăciunea noastră la Cer dar ne şi poate îndruma şi susţine în nevoile noastre pământene.
Cine o caută pe Maică cu sufletul lui trebuie să recunoască şi puterea Tatălui şi a Fiului prin puterea Luminii Duhului Sfânt . Sunt mulţi cei ce se roagă ei dar puţini sunt cei ce spun rugăciuni transmise chiar de ea. Acum pe pământ glasul Maicii Domnului se poate face auzit şi prin mine deşi sunt un om destul de obişnuit.