Cursuri

CURSURI VIDEO SI AUDIO SUSTINUTE DE
                 FELICIA MUNTEANU


CURSURI DE ARMONIZARE SI AUTOCUNOAŞTERE

Vă întrebaţi cu ce veţi fi mai armonizaţi şi mai cunoscători dacă veţi putea auzi sau sau vedea cursurile susţinute de mine cu această temă. Vă voi răspunde: această temă de curs amplă de altfel, o dezvolt pe patru nivele. La fiecare nivel sunt teme diferite într-o creştere continua. Temele vă ajută să vă cunoaşteţi, autodepăşiţi, armonizaţi şi înţelegeţi nevoile.
Ce veţi obţine după aceea? Mult mai multă încredere în voi, mai multă putere de muncă şi de înţelegere, mai multă înţelepciune, discernământ, pace, iubire. Pozitivarea gândirii, autocunoaşterea va duce la schimbarea profunda a perceptiei propriei vieti. Cine înţelege ce are de făcut şi începe să şi facă va simţi imediat rezultatele. Puterea cuvântului gândit, rostit sau scris se poate exprima prin fiecare din noi dacă acceptăm că ne putem transforma.
Timpul schimbării a venit, fiecare din noi are nevoie de o trăire mai înaltă, mai armonioasă. Cei ce vor dori să facă ceva pentru ei va trebui să-şi achiziţioneze acest curs pentru că el este temelia schimbării. Prin el veţi putea să treceţi la o altă gândire, la o altă raportare faţă de ceilalţi oameni şi mai ales faţă de Dumnezeu. Fiecare om care caută lumina o poate găsi. Fiecare om care doreşte ceva bun pentru el poate primi. Dar nimic, absolut nimic nu poate primi nimeni fără efort personal.
Aceste cursuri vă îndrumă ce eforturi să faceţi, cum să le faceţi, cum să vă autodepăşiţi şi să vă conştientizaţi puterile şi posibilităţile autentice de exprimare.
Sunt foarte multe de spus despre viaţa fiecăruia dintre noi pentru că fiecare are propriul trecut şi propria istorie. Istoria nu poate fi schimbată, doar modul în care o interpretaţi.
Acum sunt multe de spus despre prezent şi puţine despre viitor. Dar viitorul începe azi după modul în care ni-l aşezăm acum în minte şi în suflet.
Trăirea prezentului cu altă înţelegere, cu pace şi iubire ne este de folos în aşteptarea viitorului. Cine învaţă acum să trăiască cu el în pace şi iubire va avea ce să aştepte mâine bun de la viaţă.
Aceste cursuri pot fi călăuza voastră spre mai binele vostru. Cele mai multe dintre propriile nevoi vă vor fi satisfăcute, veţi fi mai buni cu voi şi cu cei din jur.
Cursul vă poate aduce nu numai propria armonie ci şi armonia întregii familii. De altfel, acesta poate fi darul pentru toţi membrii familiei voastre. Făceţi-vă acest dar, daţi-vă această şansă de armonizare şi autocunoaştere. FRAGMENT CURS ARMONIZAREMARUTRII CURSANTI


MARTURII CURS ARMONIZAREMARTURII CURS ARMONIZARE


MARTURII CURS ARMONIZAREMARTURII CURS ARMONIZARE

CURS DE AUTOCONTROL

Cursul de autocontrol vă poate ajuta să folosiţi una din cele mai puţin cunoscute puteri ale minţii: imaginaţia. Folosirea conştientă a imaginaţiei, dirijarea ei la propria dorinţă este esenţială în dobândirea sănătăţii, păcii, prosperităţii etc.
Puterea extraordinară a imaginaţiei este din păcate folosită de om în sens negativ. Omul neinstruit îşi foloseşte puterea imaginaţiei pentru a-şi declanşa cât mai multe necazuri, boli, neputinţe.
Ceea ce este greu de înţeles ţine de modul în care mentalul educat, coordonarea imaginaţiei poate duce la vindecare, prosperitate, împlinire reală a vieţii.
Procesul de educare a imaginaţiei ţine de coordonarea frecvenţei la care funcţionează creierul uman. Coborârea conştientă a frecvenţei creierului între 10 şi 14 Hz poate fi de mare folos în implementarea minţii cu informaţiile dorite. Condiţia minţii odată schimbată duce la schimbarea atitudinii şi a potenţialului exprimabil. Imaginaţia coordonată în sensul dorit şi urmărirea cu perseverenţă a aceloraşi imagini duce la schimbarea vieţii în direcţia dorită.
Au fost mult prea multe mărturii ale schimbării vieţii prin coordonarea conştientă a gândirii şi mai ales a imaginaţiei. Glasul înalt al imaginaţiei cuplează omul cu posibilităţile cele mai mari de trăire spirituală, intelectuală şi materială. Instrumentul care este chiar mintea trebuie însă educat cu perseverenţă pentru obţinerea de rezultate.
Acest curs vă îndrumă cum să vă dezvoltaţi imaginaţia, cum să o folosiţi pentru binele vostru pornind de la micşorarea frecvenţei pe care funcţionează în mod conştient creierul. Imaginaţia devine astfel instrumentul cel mai la îndemâna omului care poate, folosind-o, să-i rezolve toate problemele vieţii.
În lumea în care trăim orice informaţie care ne ajută să devenim stăpânii propriei noastre vieţi este foarte utilă. Mult prea multe atacuri împotriva minţii şi sufletului nostru sunt transmise în univers pentru a nu căuta soluţii de apărare.
Obiectul controlului minţilor altora îl au oamenii întunecaţi de pe planetă care au mesagerii lor şi instructorii lor. Ar fi păcat să cădeţi în astfel de plase. Păcălelile sunt multe, pe unele le ştim, pe altele nu, însă ceea ce pot să vă spun este că fiecare om trebuie să înveţe să devină stăpânul  minţii şi sufletului său, să-şi cultive discernământul şi să devină liber.
Cursul de autocontrol pe care vi-l ofer poate deveni pentru voi soluţia cea mai simplă pentru a descoperi calităţile pe care mentalul vostru le are.
Vă puteţi folosi această extraordinară capacitate a minţii în folosul vostru şi vă puteţi instrui copiii formându-i în acest sens.
Acest curs pe care l-am susţinut a fost de mare folos tuturor cursanţilor mei care au urmat şi cursul de armonizare şi autovindecare.
Am fost întrebată de ce nu fac cursul acesta la început pentru că este extraordinar.
Eu cred că autocontrolul minţii este important dar că omul înainte de toate trebuie să ştie că are nevoie de lumina şi iubirea divină.
Acest curs împreună cu celelalte sau fără ele vă poate ajuta să vă regăsiţi încrederea în potenţialul propriu. Dacă după achiziţionarea cursului şi efectuarea exerciţiilor vă veţi simţi mai siguri pe propriile puteri veţi putea instrui mai departe prieteni, amici. Acest demers al meu îşi va împlini menirea.
Procurarea cursului este simplă: după achitarea sumei îl veţi putea
primi pe e-mail.


  FRAGMENT CURS AUTOCONTROL
  FRAGMENT CURS AUTOCONTROL

  FRAGMENT CURS AUTOCONTROL          
                                              


 
                   CURS AUTOVINDECARE
 

Cursul de autovindecare este realizat pe trei nivele. Fiecare nivel de curs oferă informaţii inedite şi soluţii pentru autovindecarea completă a fiinţei voastre. Sunt multe detalii în aceste cursuri despre cauzele care generează boli în suflet, în minte şi în trup.
Terapii simple de eliminare a cauzelor bolilor pot completa în mod concret procesul de autovindecare. Toate descoperirile ştiinţelor şi paraştiinţelor au dus la convingerea că trupul, mintea şi sufletul se vindecă când îşi găsesc condiţiile necesare.
Toţi cei ce ştiu să caute în ei cauzele sfârşesc prin a le găsi. Cei ce caută în afara lor cauzele nu le vor găsi niciodată.
Orientarea către interior este esenţială în dobândirea sănătăţii prin eliminarea cauzelor concrete care au generat bolile trupului, sufletului şi minţii.
Fiecare om care înţelege în ce constă demersul de iertare şi iubire şi îl şi urmează găseşte soluţia autovindecării.
Eu ştiu din propria experienţă că drumul poate fi scurt sau foarte lung în funcţie de efortul personal. Fiecare om se vindecă după ce îşi schimbă propria percepţie despre sine, despre oameni şi despre viaţă. Omenirea întreagă a înţeles că sănătatea depinde de starea sufletului, trupului şi minţii.
Trupul intră în proces de autovindecare după ce sufletul a primit iubirea, pacea şi speranţa. Harul iubirii divine există în toţi dar nu toţi îl şi găsesc.
Autovindecarea este efectul depăşirii neputinţelor proprii, al întâlnirii cu armonia divină şi al eliminării tuturor incertitudinilor interioare.
Atitudinea omului ce intră în proces de autovindecare este atitudinea omului conştient că sănătatea depinde de el şi este numai responsabilitatea lui. Fiecare om are nevoie de această responsabilizare pentru a se autodepăşi şi a se autovindeca. Sufletul are aspiraţii înalte, mintea doreşte înţelepciunea şi trupul are nevoie de sănătate deplină.
Sănătatea trupului apare în viaţa celui ce merge pe cărarea vieţii lui cu încredere, speranţă şi iubire de sine, de Dumnezeu şi de oameni. Astfel, autovindecarea devine efectul cunoaşterii spirituale, a puterii minţii şi sufletului uman. Glasul iubirii de Dumnezeu şi de oameni îi cheamă pe toţi oamenii dar numai cei ce îl aud pot primi sănătatea deplină. Acest lucru este evident pentru unii şi departe pentru mult prea mulţi.
Puteţi intra în process de autovindecare dacă curăţaţi traumele sufletului şi ale minţii, dacă vă hrăniţi sufletul cu iubire şi iertare iar trupul cu hrană vie.
Acest curs vă poate fi de folos în călăuzirea către propria sănătate fizică, psihică şi mentală. Lucrul cu sinele, cu propria minte şi cu propriul suflet este singura cale de eliminare a cauzelor ce v-au generat boli şi neputinţe.
Fiecare om se poate însănătoşi dacă se eliberează de vină, de neputinţă, de frică. Iertarea şi iubirea sinelui, sunt cele mai importante trăiri ale celui care intră în proces de autovindecare. Sufletul, mintea şi trupul devin un întreg şi cărarea vindecării se deschide pentru cel ce-şi schimbă convingerea. Puterea minţii şi a sufletului devin împreună o forţă de neînvins.
Aceste componente esenţiale procesului au un rol important dar fără celelalte procesul autovindecării nu lucrează continuu. În vindecare un rol important au nu numai sentimentele ci şi stările pe care trupul le percepe datorită alimentaţiei.
Se poate spune că acest curs conceput de mine vă poate orienta pe cărarea vieţii pentru autovindecare.  Puteţi conştientiza ce trebuie să schimbaţi în atitudine şi comportament pentru ca sănătatea trupului să devină o realitate.
Ceea ce pot să vă spun cu certitudine este că sănătatea voastră depinde în totalitate de voi, procesul de autovindecare îl puteţi declanşa singuri.
Achiziţionarea cursului poate fi o şansă de vindecare pentru voi şi pentru cei dragi.


 FRAGMENT CURS AUTOVINDECARE
 FRAGMENT CURS AUTOVINDECARE
 
 CUANTIFICARE  FRAGMENT CURS AUTOVINDECARE
 


 FRAGMENT CURS AUTOVINDECARE


MARTURII CURS AUTOVINDECARE