marți, 19 aprilie 2011

Aaron Russo-deapre noua ordine mondiala

Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID



Rockefeller a făcut aceste afirmaţii în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, pe care a încercat să-l recruteze în această elită


Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe şi planul ultim al elitei mondiale de reducere a populaţiei şi de implanturi cu microcipuri RFID.

Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populaţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului populaţiei este un scop fundamental al elitei mondiale.

Fragment din interviul acordat de Aaron Russo lui Alex Jones:



Intreg interviul poate fi vizionat aici
"Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!"

Apocalipsa lui Ioan 13:16-17: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."

Rockefeller a încercat să-l recruteze pe Russo în elită
Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America - From Freedom to Fascism” – “America - de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul rezervei federale (Federal Reserve System).

Deşi bolnav de cancer, Russo şi-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansând astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.

Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo a s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.

Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special
În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) - Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”. Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi.

SURSA

http://misa-yoga.blogspot.com/2009/01/aaron-russo-scopul-noii-ordini-mondiale.html

Niciun comentariu: