marți, 19 aprilie 2011

Fabula noii ordini mondiale

Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem

Privind cel putin din perspectiva ultimilor 20 de ani orice om intreg la minte si cu o memorie macar vaga poate remarca faptul ca asistam, in paralel cu o asa zisa evolutie a nivelului de trai, la o degradare profunda si accelerata a conceptului de fiinta umana libera, constienta si autonoma. America tara care odinioara era considerata un model de respectare a libertatilor si drepturilor individuale a ajuns astazi in doar cativa ani timp o copie a Germaniei naziste sau a Rusiei staliniste (vezi filmul regretatului regizor Aaron Russo America: de la Libertate la Fascism), insa la o scara mult mai mare datorita inaltelor tehnologii de supraveghere de care nu dispuneau regimurile dictatorile ale predecesorilor.

Astazi in America s-a ales praful de mult trambitata libertate de exprimare datorita careia au fost finantate statii de radio precum Vocea Americii si Europa libera ce transmiteau emisiuni si stiri necenzurate in tarile oprimate de comunism. Ba chiar s-a ajuns la situatia paradoxala in care mass media ruseasca de limba engleza (Pravda, Rusia Today) sa dezvaluie azi cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor americane. Din pacate datorita influentei americane la nivel global si a retelelor de influenta oculta ale francmasoneriei tot mai multe tari urmeaza trendul american de regres al societatilor lor intr-o dictatura globalizata planetara, cu o populatie deprimata si manipulata mediatic si psihotronic, lipsita de libertati si supusa unui control informatizat total. Asa cum a dezvaluit acelasi Aaron Russo toate aceste schimbari fac parte dintr-un plan global al "elitelor" banchere ale lumii, aceleasi care au declansat si cele doua razboaie mondiale ale secolului XX, de a instaura o dictatura planetara de inspiratie luciferica (vezi articolele Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID si e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller; Aaron Russo- dezvăluiri complete).

Astazi multi oameni au inteles deja si multi altii continua sa inteleaga ca in lumea in care traim ceva este profund gresit. Multi dintre ei se trezesc la realitate insa marea majoritate continua sa duca o viata "linistita" in caldura propriei lor "cocini" hranindu-se cu laturile aruncate de altii precum in fabula animata prezentata de Mihai Stoian in postarea "Elitele (cu doua picioare) si Masele (cu masa mare)". La comentariile si avertismentele lui am adaugat si un clip in care bancherii, "dihaniile cu doua chishoare" ale vremurilor noastre, isi dezvaluie adevarata fata:


Niciun comentariu: