miercuri, 18 mai 2011

Soul Healing - vindecarea sufletului



De Lauren C. Gorgo

11 mai 2011 (traducere Ana Nicolai)
„Se produce atat de multa schimbare in planurile subtile, incat a vorbi despre fiecare in parte ar fi similar cu a cauta o piatra aruncata in ocean.”
– Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Aoleu
Daca va simtiti capul greu ca plumbul, inima agitata, iar corpul lipsit de vlaga … va spun bun venit in procesul de integrare totala minte-inima-corp.
Daca m-as mai complace un pic in polaritate, as spune ca am ceea ce par a fi vesti bune si vesti proaste. Vestea buna e ca mi s-a spus ca, in aceasta luna, liderii noii constiinte umane incheie actualizarea prototipului omului nou – transformarea finala in fiintarea minte/corp/suflet integrate.
Vestea proasta e ca eu cred ca acest lucru sigur va durea.
Bineinteles ca sper sa ma insel in privinta asta, insa durerile travaliului au fost f-o-a-r-t-e intense, de la inceputul lunii mai – si nu dau semne sa inceteze prea curand. Cei din lumea nevazuta spun altceva … ca mijlocul lunii mai va aduce o oarecare gratiere … cu toate ca ei recunosc totodata ca aceasta luna va fi „concentrata pe corpul fizic”. Acestea sunt vorbele pe care le-am aflat: absolut fiecare celula din corpul vostru fizic va continua, in mod constant, sa pulseze de durerea mutatiei celulare. Pentru totdeauna.
Integrarea fizica

„ Ceea ce am dori sa extragem din toate acestea este intelegerea faptului ca aceia care sunt pe calea spre unime, au ajuns la un nivel profund de integrare fizica, la un punct de intersectare a tuturor straturilor realitatii perceptuale, care acum sunt impletite in structura celulara a noii forme umane.”
– Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Daca luna aprile a fost o luna de reevaluare, reorientare si reajustare, mai este o luna de integrare, de mutatie si transformare. Pe durata acestor saptamani din urma, toate acele parti din noi insine, ce se impunea a fi recuperate, le-au fost dezvaluite fiecaruia dintre noi (in cele mai detestabile moduri), in timpul acelui ciclul interminabil al lui Mercur retrograd. Mercur isi paraseste, in cele din urma, pozitia retrograda, iar noi iesim dintr-o etapa de munca launtrica, foarte lunga si productiva, in care am eliberat si curatat reziduuri karmice umane/genetice din alte vieti … oricum, dupa atat de multa dezvoltare, intr-o perioada atat de scurtade timp, celulele noastre inca au nevoie de timp/spatiu, pentru a se schimba si a se pune de acord cu noul nostru nivel de constienta.
Din cauza intregii noastre lucrari launtrice, pe care am realizat-o luna trecuta, simtim ca devenim deosebit de profunzi … are loc o recunoastere clara a sufletului, o constienta crescanda a locului nostru de bastina, care umple fiecare celula din corpul nostru. Literalmente.
In momentul de fata, punem la punct si eliberam o alta serie de densitate ramasa, astfel incat sa ne aliniem cu energiile armonioase ale structurii omului nou, iar acest lucru NU e resimtit ca ceva placut. Insa, pe masura ce continuam sa ne acordam cu vibratia esentei sinelui nostru total, purificat, corpul nostru se va ajusta si va elibera continuu, iar rezultatul final va fi o creatura fizica perfectionata … reprezentarea fizica a tiparului nostru divin-uman.
„Mijlocul lunii mai va va aduce elanul de a avansa, iar elementul cheie va consta in cat de bine va putea corpul vostru sa asimileze aceste energii. Daca va agatati cu problemele nerezolvate din trecut, miscarea inainte va fi oprita, pana cand sunteti dispusi sa va detasati. Simptomele fizice ale mutatiei ar putea continua sa va necajeasca, insa doar pana in momentul in care sunteti total eliberati de trecut, statorniciti cu fermitate in prezent si concentrati sa inaintati spre viitor. Aveti incredere in inteligenta corpului vostru, si ea va va arata drumul spre casa.”
- Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Starea de sanatate a omului nou
„Daca ar fi sa definim starea de sanatate a noii forme umane, am spune urmatorul lucru: armonia. Mai exact, am schimba cuvantul sanatate, cu cuvantul armonie.”
- Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Fara nicio indoiala ca suntem intr-o stare neplacuta de teama … saptamani la rand am fost trantiti la pamant de simptome si am fost obositi, in moduri ce se aseamana cu inceputul calatoriei noastre [pe Pamant. n.tr.]. Aceasta oboseala intensa e prezenta in fiecare tesut, organ, muschi si os din corpul nostru … chiar si sangele ne e obosit …. insa, pana in prezent, niciunul dintre ele nu a avut vreun sens cognitiv.
Cei din lumea nevazuta spun ca toate acestea au drept motiv faptul ca ne schimbam realmente structura fizica, iar corpul nostru se foloseste de toata vitalitatea pe care o avem, pentru a se transforma … ca noi iesim din coconul nostru binecunoscut. Chiar daca analogia cu fluturele este folosita excesiv, in permanenta, ea este si foarte relevanta – in sensul ca noi trecem de fapt de la o expresie fizica la alta, pornind de la interior spre exterior …. si ca, asemenea fluturelui, eliberarea noastra de limitare e sincronizata cu ciclurile mai vaste de creatie. (acest video extraordinar despre procesul de metamorfozare al fluturilor http://vimeo.com/7203408 … ar trebui sa va ajute sa va simtiti in largul vostru)
De fiecare data cand treceti prin aceste perioade intense de transformare fizica, este important sa va aduceti aminte de amploarea schimbarii pe care o realizam …. ca tranzitia prin care ne metamorfozam nu constituie o vindecare progresiva (liniara), ce se produce dupa conceptele holistice ale vechii paradigme, in care „dam la o parte foile cepei”, ca sa ne dezvaluim miezul. Dimpotriva, inaltarea biologica (reconectarea) necesita ca, mai intai, sa ne accesam sinele fundamental, pentru a realiza o transformare durabila si autentica, la fiecare nivel al fiintei noastre si in fiecare domeniu al vietii.
Acesta este si motivul din care, pentru cei care sunt pe calea inaltarii, nicio metoda de vindecare individuala nu ii poate conduce la indepartarea totala a simptomului … nu doar pentru ca aceste metode sunt exterioare, ci pentru ca sanatatea adevarata nu apare prin vindecare, ci prin reamintire … prin alinierea cu … starea noastra divina de bine. Deosebirea consta in centrare.
Cu alte cuvinte, procesul de inaltare nu ne conduce de la rau la mai bine (liniar), ci de la limitare la libertate (cuantic). Rezultatul consta in efectele de durata, insa procesul e cu MULT mai vast … acesta fiind, in ultima instanta, motivul pentru care razboinicii din categoria semintelor stelare au fost desemnati sa treaca primii prin el … astfel ca toate sufletele voastre fantastic de curajoase sa-si poata demonstra, pe deplin, rezultatele unui astfel de chin auto-impus.
Acest grup independent si impetuos s-a prezentat ca grup de testare biologica pentru prototipul noului om, iar acum aceste grupuri ies, in sfarsit, (chiar daca treptat) din etapa de verificare (metamorfica) si vor trebui sa fie in curand noii oameni ai mileniului (human 2.0), total functionali, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul extraordinarei calatorii launtrice si intram in etapa finala a tranzitiei noastre fizice, spre „cealalta parte”. (NOTA** Retineti ca, desi iesim din cocon, aripile noastre mai au nevoie de timp, pentru a se fortifica, inainte de a ne putea lua zborul, astfel ca mai trebuie sa avem rabdare.)
Cei din taramurile nevazute au spus mereu ca sanatatea fizica ar fi ultima care sa se manifeste, insa ei explica clar ca aceasta nu va fi sanatatea pe care am cunoscut-o pana acum. Sanatatea e un subiect atat de vast, incat aici conteaza perspectiva; insa ei doresc cu adevarat sa o „dobandim”, caci aceasta stare de deplinatate e cu mult superioara starii fizice de bine. Ei fac urmatoarea descriere, cu privire la sanatatea noului om: „ un amestec de tipare circulare de beatitudine…energii creative sporite, ce se revarsa continuu si care sunt interconectate, insa independente unele de altele … energii ce transmit si comunica intre ele, intr-o maniera armonioasa si usoara, lipsita de disonanta aferenta separarii, care intrerupe fluxul fortei vitale de viata, in constiinta din dimensiunile mai joase”.
Ei spun de asemenea ca omul mileniului al treilea – versiunea Christica – va fi maleabil, spontan, autonom si se va deplasa cu usurinta … ei numesc asta „starea finala a existentei fizice”, o stare ce va necesita mai putina intretinere decat modelul mai vechi (3D). Slava Domnului!
Pentru ca structura noului om opereaza cu magnetismul cristalin din campurile de forma fluida, vom avea acces la o noua placa de circuite, una care este incorporata in noua retea si care contine codurile necesare pentru participarea noastra fizica, la co-creatia constienta.
Odata cu incheierea actualizarilor, capacitatea noastra de a ne acomoda cu energiile se pare ca va fi remarcabila, iar noua noastra structura de om nou ne va permite nu doar sa ne simtim bine … conform noului concept … ci sa ne orientam cu precizie dupa noua retea (cristalina) a Pamantului, care exista acum pretutindeni in jurul nostru, pulsand de potential pur si asteptand sa isi exprime inteligenta nemarginita, prin intermediul noilor noastre corpuri stelare stralucitoare.
De la slujire, la creatie
„O alta idee pe care am vrea sa o subliniem in privinta acestei tranzitii, ce transforma viata, este ca fiecare dintre voi sunteti acum pe deplin stapani pe destinul vostru. Nu mai e necesar sa va reuniti ca sa creati spre binele omenirii, sa reparati ceea ce s-a stricat, ci e necesar sa va reuniti, ca sa creati din pasiune profunda, din dorinta nestavilita de a va exprima contributia voastra Unica la binele planetei, prin reflectarea pura a sinelui vostru sufletesc.”
- Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Ne aflam, in cele din urma, intr-un loc de exprimare totala a divinitatii noastre, intr-un mod ce depaseste contractele noastre vechi (de purificare) si programarea adanc inradacinata, ca ne aflam aici ca „ sa salvam lumea“. Nu se mai impune nicio salvare sau niciun serviciu …. Suntem aici, pur si simplu ca sa ne bucuram de partea din noi insine care, in mod predefinit, ii va innobila sufleteste pe ceilalti. Aceasta schimbare de atitudine este importanta, deoarece, atunci cand lucram din perspectiva „salvarii”, ne cramponam de exact paradigma din care ne eliberam acum. Nu mai putem face asta.
Cei din lumea nevazuta doresc ca noi sa intelegem profund ca pionierii noului Pamant trec de la slujire, la creatie – un concept care are o energie total diferita.
Dansul cu Divinul
„Intelegeti acest lucru … nu mai exista o prapastie intre cine sunteti si cine vreti sa fiti.”
- Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Trecutul si viitorul se contopesc, iar noi incepem sa actionam din centrul nostru linistit, in care salasluieste elixirul universal al creatiei. Senzatia aceasta e intr-adevar neobisnuita, de parca nu ne-am mai implica in viata noastra, ci am coopera cu ea. Nimic in afara acelui moment prezent nu ne mai capteaza atentia, pentru mult timp. Accessarea oricaror informatii care nu au legatura cu momentul prezent, devine un lucru tot mai inutil -iar acest lucru inseamna ca nu mai actionam din pozitia a ce va fi, ci a ceea ce este …. si, de asemenea, trecem de la intelegerea mentala a vietii inaltate, la experienta bazata pe simtirea ei. Acest lucru inca trebuie sa mai fie integrat in constienta intregului corp – iar el va fi integrat.
Ca urmare a acestei fuzionari, nu mai suntem acele fiinte ce se afla aici, ca sa invete doar prin intermediul informatiilor … suntem aici si acum, ca sa invatam cu ajutorul intelegerii intrupate, integrate, ce poate fi dobandita doar prin experienta nemijlocita, iar ea este total conditionata de capacitatea noastra de a ne crea viziunile inspirate, pe panza goala care e asezata acum in fata noastra. Atunci cand facem efectiv acest lucru, fortele universale de creatie alearga repede sa se intalneasca cu noi … nu pentru ca am chemat sa vina forta, ci pentru ca noi am devenit forta. Pe masura ce fuzionam cu aceste forte de creatie – prin forta pura a prezentei noastre – devenim una cu fluxul divinitatii, datorita uniunii sacre … si, pe masura ce aceste energii ne determina sa actionam, sa cream, sa vorbim, sa dansam, sa cantam, sa iubim … permitand ca totul sa curga in mod desavarsit … numai atunci, vom intelege adevaratul sens al co-crearii.
Acest dans sacru opereaza prin intermediul matematicii si geometriei … pe care probabil le voi dezbate mai profund, in articolele viitoare … insa, deocamdata sa stiti ca aceste stiinte sacre actioneaza acum, in totalitate. In trecut, separarea-creatia era o combinatie de stiinta sacra si vointa umana, iar folosirea tehnologiei hologramei universale (matricea 3D) a fost desemnata special pentru aceasta interactiune. Insa acum, in campurile fluide de rezonanta morfica, puterea acestor stiinte sacre este absoluta si instantanee.
„Celor care participa la dansul cosmic cu vointa Divina, li se vor da sanse de a lua parte la crearea unui nou Pamant. Sunteti constructorii, proiectantii si arhitectii unui Pamant inaltat. Ii dorim fiecaruia dintre voi sa inteleaga proportiile uriase ale contributiei voastre de pana acum si, in special, pe masura ce iesiti in fata, ca sa va puneti in practica viziunea creatoare, modelata, in cadrul lumii. Voi guvernati noul Pamant … voi sunteti cei mai inflacarati dintre razboinici, deschizatorii de drumuri si, prin urmare, pazitorii Edenului.”

- Cele Sapte Surori din constelatia Pleiadelor
Portalurile de legatura
Prototipul noului om (cristalin), pe care grupul de razboinici incepe sa il intrupeze, e desemnat sa lucreze/comunice strict cu inteligenta noii retele (cristaline) … fara a mai participa la dinamica lumii vechi … motiv pentru care este atat de vital ca acest grup sa nu se mai ataseze de lumea ce se dezmembreaza. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca punctele de interconectare ale vechii lumi, versus punctele de conectarea ale noii lumi (existenta sacra) vor fi total protejate de vortexuri, sau de campuri de forta energetice, pentru a proteja portalurile spre spatiile de locuire de pe noul Pamant, de cei care nu sunt inca total reconectati si care nu actioneaza inca dintr-un spatiu al rezonantei pure a inimii.
Aceasta nu este o tactica bazata pe separare, ca atare, ci mai degraba o protejare a creatiei sacre si, de asemenea, masuri de protectie pentru cei care inca nu sunt pregatiti sa faca fata unor frecvente atat de inalte. Aceste puncte interconectate de retea vor servi ca portaluri de legatura, pentru ca sufletele sa treaca prin ele – atat sufletele care s-au inaltat la constiinta trialitatii, pentru a accesa dualitatea, cat si cele care depasesc constiinta dualitatii, ca sa acceseze trialitatea.
Aceste portaluri vor servi ca ancore ale energiei dimensiunilor mai inalte, pentru lumea ce se dezmembreaza si ca sa le ofere vindecare, acelora care simt chemarea de a sluji. Va fi la latitudinea celor care au intrat total in constiinta trialitatii (christica), sa actioneze ca paznici si sa lucreze cu aceste portaluri sacre, intr-o maniera ce ii va fi de ajutor, noului om si noului Pamant.
Asta, deoarece, aceia dintre voi care deja participa la aceste portaluri sacre dintre dimensiuni, veti veni impreuna cu mult mai multi ca sa transmiteti aceste energii in locatii fizice, care sa sustina dinamica bio-energiei necesare pentru inaltarea omenirii la un nivel sacru de co-existenta. Mai multe detalii despre acest lucru, in viitor …
Lumea fara limite
In urma cu doua saptamani, intr-o dimineata, am auzit rasunandu-mi in cap aceste cuvinte … „Esti INTR-ADEVAR pregatita sa fii, sa faci si sa ai de toate?”
In trecut, atunci cand auzeam aceste cuvinte, deveneam infricosata …. imi dadeau senzatia de ceva prea indepartat si prea coplesitor de primit. Insa, de data aceasta, imi amintesc ca m-am gandit ca nici macar nu mai stiu ce inseamna acest lucru … ca m-am indepartat atat de mult de orice idee de a dori, incat, dintr-odata, nu mai exista niciun context pentru acea intrebare.
Imediat dupa ce am exprimat acel gand, in mintea mea am auzit …„Pai, atunci, felicitarile sunt clar binemeritate.”
Iar acest lucru m-a inspirat sa impartasesc – cu acceptul persoanei – aceasta analogie limpede ca lumina zilei, primita prin email din partea unui cititor:
„Ma simt asemenea lui Ianus* la portal, avand capacitatea sa vad in amandoua lumile.


[* In mitologia romana, Ianus era zeul portilor, usilor, portalurilor, inceputurilor si sfarsiturilor. Cea mai clara urma a sa, ramasa in cultura moderna, este numele lunii ianuarie, cu care debuteaza anul. Ianus era reprezentat de obicei ca avand doua capete (nu fete) ce priveau in directii opuse, simbolizand frecvent schimbarea si tranzitia, cum ar fi trecerea de la trecut la viitor, de la o conditie la alta sau de la o viziune la alta, dezvoltarea unui tanar, precum si a unui univers din altul. Era cunoscut totodata ca reprezentand timpul, intrucat cu o fata putea vedea in trecut, iar cu cealalta putea privi in viitor. N.tr.]
Simt foarte intens vechea lume, pentru ca mi se pare din ce in ce mai respingatoare, in cel mai strict sens al cuvantului. Ma pomenesc ca ma uit la lucruri si ca spun ceva de genul: „Imi aduc aminte de asta”, chiar daca masele de oameni sunt inca captivate de ele, dar care mie mi se par ca au existat in urma cu eoni – ceva similar faptului ca imi amintesc ceva din copilarie, care s-a demodat si pe care nu il mai poti gasi decat intr-un magazin de antichitati.
Iar noua lume este atat de extraordinar de captivanta. Ai senzatia ca e atat de potrivit ca acum sa fie primavara, dat fiind ca se potriveste cu acest sentiment, cu aceasta anticipare a ceva minunat ce se desfasoara, avand mici indicii si dovezi, ici-colo. Si, totusi, ceea ce e atat de neobisnuit de delicat in privinta noii lumi care vine, este faptul ca nu stii la ce sa te astepti – si asta nu in maniera tipica de „nu pot cunoaste viitorul”, ci intr-o maniera de genul: „Asadar, ce iti doresti sa ai, atunci cand nu exista limite?’ “
Amintiti-va sa aveti grija de voi!
Lauren


Niciun comentariu: