miercuri, 18 mai 2011

TELEVIZIUNE FILME DOCUMENTARE

VIZIONARE ON LLINE




Televiziunea merită mai mult!

În Romania ultimilor ani, forma de exprimare prin imagini în miscare nu mai reprezintă acel pol de avangardă estetică si morală care călăuzise societatea romanească pe parcursul deceniilor trecute. Această realitate ne-a determinat, după 18 ani in care am produs filme documentare pentru televizunile din Romania, să luăm decizia de a vă prezenta productiile noastre liberi de orice politică editorială sau grilă de programe, punandu-vă la dispozitie propriul promotor al productiilor noastre.

Am ales internetul pentru că acesta este viitorul inevitabil al intregii mass- media, inaugurand prima televiziune online dedicată filmelor documentare romanesti, pe care le-am realizat în studioul propriu de productie. Filmele pot fi vizionate gratuit, sistemul de difuzare fiind cel de televiziune interactivă. Eliminăm, astfel, constrângerile legate de rigiditatea grilelor de emisie, utilizatorii având posibilitatea de a viziona filmele documentare după propria optiune.

Tematica filmelor noastre documentare este diversă, ea cuprinzand atat ilustrarea celor mai importante evenimente istorice cat si evocarea unor personalităti ale culturii si civilizatiei românesti si europene. Periodic, vom adăuga productii noi, astfel că utilizatorii nostri vor putea viziona în permanentă documentare de calitate cu subiecte inedite. Drepturile de autor si drepturile conexe ne apartin în totalitate, filmele fiind difuzate si vizionate absolut legal.

Filmele sunt realizate în sistem Standard Definition sistem PAL, rezolutie 720/576 , sonor stereo CCIR encodat mp3. Filmele sunt comprimate în fomat .flv la 2Mb/sec, iar semnalul pleacă
din serverele noastre cu o viteza cuprinsă între 10 Mb/sec si 50 Mb/sec, bandă unică garantată.
În curând, vom implementa sistemul HD, pentru o calitate desăvârsită a imaginii si sunetului.

Fiti alaturi de noi in efortul de a readuce televiziunea din Romania acolo unde ii este locul!

Niciun comentariu: